Jaarverslagen

Op uitnodiging gaf voorzitter Dewi op 17 mei 2023 een lezing gegeven aan een geïnteresseerde groep van ongeveer 40 internationale studenten (o.a. uit België, Duitsland, VS, Oostenrijk, Polen en Zuid-Afrika), die het vak “Tolerance and Beliefs” van de bachelor “Global Studies” volgen aan de Universiteit van Maastricht.


Aan Dewi werd gevraagd om iets te presenteren over het opzetten van projecten in een ontwikkelingsland, in dit geval Indonesië. Zodoende vertelde zij over de oprichting van stichting Creatief Hart, het uitrollen van onze projecten, maar ook aspecten als kinderrechten, normen en waarden, omgangsvormen, cultuur en religie, intenties en verwachtingen, passeerden de revue.

Achteraf vernam ze dat de studenten het als zeer boeiend en inspirerend hebben ervaren. Dat is fijn, en hopelijk kunnen ze er iets mee voor hun opdracht. En voor Dewi was het natuurlijk ook ontzettend leuk om dit te doen. Hieronder is de presentatie te vinden.

Jubileum

Stichting Creatief Hart bestaat dit jaar (2023) alweer 10 jaar! Op 28 januari 2023 hebben wij dit gevierd, samen met stichting Mijn Roots in Utrecht. Bekijk hier de leuke compilatie!

Bekijk hier de presentatie van de stichting die we op deze dag hebben gegeven.

Beleidsplan en jaarverslagen

Lees hier over de bestuurlijke en organisatorische aspecten van stichting Creatief Hart, alsmede over de creatieve projecten in Indonesië.

Volg ons op Facebook

Check & Like stichting Creatief Hart op facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten en alle ontwikkelingen. Zie ook al onze foto’s en video’s daar.

Foto en video

Bekijk hier de foto’s en video’s over de activiteiten op het creatief educatief centrum in Lovina vanaf de start, 18 augustus 2018.

Enkele foto’s van creatieve workshops in Noord-Sulawesi, Lombok en Bali (Gianyar en Lovina):